TNT Imobiliare Iasi

Partie de ski la Gura Humorului

Am ajuns in acest weekend in Gura Humorului la inaugurarea celei mai noi partii de la noi din zona moldovei.

Cateva cuvinte pot spune doar ca si privitor pentru ca nu am avut curaj sa imi pun skiuri in picioare si sa ma dau pe ea.

De jos privita te cam sperie un pic pentru ca panta e destul de abrupta. Din ce am auzit, e catalogata drept partie neagra ca si grad de dificultate – asta cel putin ultima bucata a ei. Mai sus e o bucata mai mare dragul sa te dai pe ea. Partia este iluminata in intregime, are si cateva tunuri de zapada si instalatie noua de telescaun – care din pacate se mai opreste din cand in cand din cauza ca e noua sau nu e folosita corespunzator :)

In rest numai de bine. Pentru mine venit din Iasi mi’e mult mai la indemana decat Vatra Dornei care nu pot mentiona ca e pe duca daca nu se face ceva acolo.

Mai jos un filmulet din telescaun si cateva poze sugestive.


One Response to “Partie de ski la Gura Humorului”

  1. mada Spune:

    vai deci este superb in fiecare an ma duc cu prietenii la gura humorului..in fiecare iarna defapt si oricat ai sta de mult tot nu teai plictisi! mi-as da o unghie sa stau in gura humorului! norocosi mai sunt huorenii! anu l acesta m-am plimbat cu un trenulet prin tot orasul..sunt o multime de activitati ingenioase in gura humorului vi le recomand cu placere!!preturile sunt bestiale!!:X

Lasati un raspuns