TNT Imobiliare Iasi

Nu cumparati domenii de la eDomenii sau GlobeHosting

Tocmai ce am facut eu greseala si sunt sigur ca nu o voi mai repeta.

Acum 3 zile am cumparat un domeniu .ro de la ei, l’am platit cu cardul. Mi’a venit foarte rapid confirmarea de plata. Bucuros ca voi putea seta repede domeniul pe hostingul din state .. stau si tot dau refresh in contul meu sa vad cand imi apare ca si domeniu activ.

Din pacate am stat 2 zile pana am vazut sa fie activ. Zic bun! Propagare .. dracii .. lacii .. asta e .. 2 zile nu e mult. Si intru in contul meu de hosting sa il adaug ca si addon, setez .. cand dau sa intru .. mumu! Domeniu canci! Ma gandesc ca trebuie sa schimb ns’urile la ROTLD. Intru acolo, dau sa schimb .. imi zice ca domeniul nu exista. Hmmm .. poate inca nu e propagat imi zic iar .. Mai trece o zi . incerc iar. nimic! Gasesc pe net asta: Globehosting- sau cum esti luat de fraier pe banii tai!. Din contul meu incerc sa intru sa trimit un ticket la support. Nu se poate. campul de nume si email parca sunt inactive dar obligatorii in acelasi timp. Nu completezi alea nu se tirmite ticketul. Marfa!

Intru si vorbesc cu tanti sau nenea de la plati ca era bozgor pula’n gura lui/ei. Imi zice ca domeniul meu se va activa maine sau saptamana viitoare cand vor achizitiona ei domenii noi. Pfoaiii ! Apo sa nu’i futa Dumnezau pe toti teparii ?

Din toata treaba asta inteleg ca ei se folosesc de bani. Ok nimic impotriva .. dar daca eu acum ma duc la alt registrar si imi iau domeniul ala .. si apoi vin la ei si le trag pula’n gura .. oare ce’or face atunci? Cu banii luati si cu domeniu din pula .. ha?

Futu’va dumnezau poace dupa cap!

One Response to “Nu cumparati domenii de la eDomenii sau GlobeHosting”

  1. Cosmin. Spune:

    Da si eu am patit asa si nu sunt singurul…
    ĂŽncearca romarg, in 5 minute mi s-a activat domeniul si s-au propagat dns-urile.

Lasati un raspuns